Filter

Hier kunt u de keuze maken tussen verschillende Verzenddozen op Maat. De Verzenddoos kunt u geheel naar wens maken in de samenstelling en afmetingen die u wenst. Vervolgens kunt u ook zelf de kartonkwaliteit en kleur van het karton kiezen.

Wij hebben verschillende Verzenddozen op Maat, namelijk de Amerikaanse Vouwdozen ‘fefco 200’ ‘fefco 201’ ‘fefco 203’ en de Magazijndoos.

Klik hieronder op het gewenste type doos en bepaal de afmetingen in millimeters, de kleur van het karton en het aantal stuks. Wij raden het ten zeerste aan om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft. Ons team staat altijd voor u klaar om u te helpen met bijvoorbeeld het bepalen van de kartonkwaliteit, enzovoort.

Let wel op! Onze dozencalculator is in millimeters. Daarnaast hanteren wij de inwendige afmeting van de dozen op maat. Ook ziet u de afkortingen EG (=enkelgolf) en DG (=dubbelgolf) wat de kartonkwaliteit van de doos op maat bepaald. Heeft u hier specifieke wensen dan horen we dat graag. Denk dan aan u export, zware belasting, hoog opstapelen, vochtige ruimtes, etc.