Over ons


123 Dozen op maat is een dochteronderdeel van 123Kartonnendozen.

Omdat industriële verpakkingen en verpakkingsmaterialen een zeer uitgebreid onderdeel zijn van het totale verpakkingenstuk wat wij binnen ECOvation bieden hebben wij het aparte portaal  123 Dozen op maat opgezet.
Ons specialisme en enthousiasme hebben gezorgd voor een snelle uitbreiding van onze klantenkring, onderscheidend in de markt zijn wij door een transparante manier van werken met als uitgangspunt een langdurige relatie. Het portaal 123 Dozen op maat biedt alles verfijnd aan als het gaat om industriële verpakkingsmaterialen. Van kartonnen doos op maat tot inpak tape en vulmaterialen voor een juiste verzending van al uw producten.

Uniek aan 123 Dozen op maat is de vernieuwde online calculator voor het online berekenen en bestellen van kartonnen dozen op maat. Met een handomdraai rolt het actuele tarief naar voren.

Voor onze klanten functioneert onze website als een uitgebreide catalogus op het gebied van verpakkingen en geeft een goede indicatie van hetgeen wij voeren en aanbieden aan onze klanten en wat er eventueel nog meer kan. Hierin ondersteunen wij onze website middels een nieuwsbrief. Zodoende bent u ook constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen uit de verpakkingen branche.

Met het dagelijks oplossen van verschillende vraagstukken voor diverse sectoren mogen wij spreken van een specialisme. Zo zult u met een samenwerking, klant specifieke oplossingen krijgen aangeboden van onze medewerkers en fabrikanten. Die onderlinge synergie staat garant voor succes en heeft zich inmiddels als zeer goed bewezen.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag een vrijblijvend gesprek of een aanbieding, dan vragen wij u contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke Groet,
123 Dozen op maat