Over 123Dozenopmaat

123 dozenopmaat .nl is een initatief van ECOvation. 123dozenopmaat is met alle functionaliteiten de separate business unit als het gaat om industriele verpakkingen. Te zamen met www.123kartonnendozen.nl vult het iedere vraag in als het gaat industriële verpakkingsmaterialen in de breedste zin van het woord.

123dozenopmaat.nl is een groothandel in verpakkingsmaterialen waarbij in het bijzonder gericht is op kartonnen dozen op maat. Wij bieden met onze website de mogelijkheid voor onze klanten om iedere type doos/ fefco geheel op maat te laten maken. Omdat het soms voordeliger voor onze klanten kan zijn om te kiezen uit een gestandaardiseerde kartonnen doos beschikken wij ook over een vereenvoudigd assortiment kartonnen dozen, waarbij wij bij de stansdozen;  fefco 421 en fefco 427 over stansmessen beschikken die onze klanten kosteloos kunnen gebruiken.

Met een jarenlange ervaring en expertise adviseren wij u ook graag over de verschillende mogelijkheden en eventueel te maken keuzes in uw beslissing. Ook bij complexere vraagstukken maken wij vaak een sampledoos voor onze klanten alvorens een werkelijke bestelling te plaatsen.

Mocht u vertrouwen hebben in onze organisatie of een keer willen schakelen over een eventueel in te zetten verpakkingmateriaal dan staan wij graag voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Team 123kartonnendozen