Verpakkingsmateriaal

123 Kartonnen dozen biedt naast een zeer uitgebreid assortiment aan kartonnen dozen ook de mogelijkheid kartonnen dozen geheel op maat te laten maken.

"Kartonnen dozen op maat" kan betekenen dat u een speciale afmeting wilt of dat de doos moet voldoen aan bepaalde eisen voor verzending. Wij kunnen dan geheel voor u de juiste kwaliteit uitrekenen. De kwaliteit testen doen wij in de studio waar een team aan professionals dagelijks verschillende vraagstukken oplossen bijvoorbeeld:
  • Stapelhoogtes op een pallet
  • Gewichten van de inhoud
  • Lengtes van de doos
  • Vochtigheid omgeving
  • Etc.

Daarin verlenen wij een full-service dienstverlening waarbij wij vanaf 1000 dozen en meer graag een berekening voor u op maat maken en eventueel een kosteloze bemonstering bespreekbaar is.

Daarnaast kunnen wij ook bedrukkingen op kartonnen dozen voor u realiseren, daarin afhankelijk hoeveel kleuren, kwaliteit, oplage ,etc kunnen wij de dozen voor u verzorgen doormiddel van flexodruk, offset bedrukking, cacheren en printing op de kartonnen dozen realiseren. Uiteraard kijken wij altijd vanuit uw perspectief wat de beste kwaliteit voor de beste prijstelling is.

Heeft u een willekeurige vraag over kartonnen dozen op maat of eventueel bedrukte kartonnen dozen, dan adviseren wij u graag naar de mogelijkheden. Ook voor een vrijblijvende calculatie van de tarieven kunt u bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,
Team 123 Kartonnen Dozen