Stansen

Stansen.

123 Dozen op maat  is de leverancier op het gebied van kartonnen dozen op maat.  Met het grote assortiment van vouwdozen, magazijndozen en wikkeldozen op maat  is er daarnaast ook de mogelijkheid om dozen helemaal naar eigen wens op maat te laten maken doormiddel van stansen.

Stansen houdt eigenlijk in dat het materiaal eruit “geslagen” wordt, een stansmes wordt gebruikt voor vormen die de snijmachine niet kan snijden. Met een stansmes kunnen ook meteen rillijnen (vouwlijnen) gezet worden. Bent u opzoek naar een brievenbusdoos op maat of een andere creatieve doos, er zijn oneindig veel mogelijkheden doormiddel van stansen.

Een stansdoos kan volledig voor u gepersonaliseerd worden, met of zonder bedrukking.  Er is een eenmalige investering nodig voor een stansmes en deze kan vervolgens oneindig gebruikt worden voor mooie dozen naar u eigen wens.

Heeft u vragen met betrekking tot stansen van dozen dan staat ons team graag voor u klaar voor een vrijblijvend advies of offerte. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met ons voor een advies of hulp bij bestellen.