Flexo bedrukking

Flexo bedrukking.

123 Dozen op maat  is de leverancier op het gebied van kartonnen dozen op maat.  Met het grote assortiment van vouwdozen, magazijndozen en wikkeldozen op maat  is er daarnaast ook de mogelijkheid om de dozen te customizen op het gebied van bedrukking. Een voorbeeld hiervan is kartonnen dozen met flexo bedrukking.  

Flexotechniek is een techniek van hoogdruk doormiddel van flexibele drukvormen. Er wordt gebruik gemaakt van sneldrogende, dunne inkt op waterbasis wat ideaal is voor het bedrukken van papier en kartonnen dozen.  Deze techniek loont zich al vanaf 250 bedrukte dozen. Bij flexodruk zijn de bedrukkingskosten minimaal, echter is er een eenmalige investering nodig voor het creëren van een cliche. Een cliche is te vergelijken met een grote machine geschikte stempel, speciaal voor de doos naar u wensen. Het voordeel van een op maat gemaakte cliche is dat deze meervoudig ingezet kan worden en daarom maar een eenmalige investering zal zijn. Daarnaast kan de stempel ook voor dozen van verschillende afmetingen gebruikt worden!

Heeft u vragen met betrekking tot de flexo bedrukking dan staat ons team graag voor u klaar voor een vrijblijvend advies of offerte. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met ons voor een advies of hulp bij bestellen.