Dozen bedrukken

Kartonnen dozen bedrukken.

123 Dozen op maat  is de leverancier op het gebied van kartonnen dozen op maat.  Met het grote assortiment van vouwdozen, magazijndozen, stansdozen en wikkeldozen op maat  is er veel mogelijk op het gebied van dozen produceren.  Zo is er ook de mogelijkheid om dozen naar eigen wens te bedrukken. Eerder is er al de mogelijkheid flexo, cacheren en lamineren toegelicht maar daarnaast is er ook nog de mogelijkheid tot zeefdruk en full-colour effect.

Elke techniek heeft zijn eigen voor en nadelen voor het bedrukken van kartonnen dozen.

Dozen die bedrukt zijn met zeefdruk zijn vaak per stuk erg kostbaar. Door de lage insteltijd en omdat er geen investering gedaan moet worden voor een stempel kan deze techniek vaak een goed alternatief bieden voor kleinschalige aantallen. Bijvoorbeeld mooie bedrukte dozen voor kleinschalige promotionele acties.

Daarnaast de opties voor full colour bedrukte dozen, deze optie wordt ook wel cacheren genoemd. Kort samengevat is dit een drukvel met full colour bedrukking die over de doos heen wordt gebracht en afgewerkt met een glimmende dispersielak. Bij full colour bedrukkingen is het ook mogelijk met fotobedrukking te werken om een afbeelding weer te geven op een doos.

Heeft u vragen met betrekking tot dozen dan staat ons team graag voor u klaar voor een vrijblijvend advies of offerte. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met ons voor een advies of hulp bij bestellen.