Over ons

Informatie over 123Dozenopmaat.nl

123 Dozen op maat is een onderneming van ECOvation en is dé dozen specialist voor dozen op maat. Met een transparante werkwijze en als uitgangspunt een langdurige relatie zijn wij onderscheidend op het gebied van industriële verpakkingen. Samen met 123 Kartonnen dozen bieden wij een groots assortiment aan op het gebied van industriële verpakkingsmaterialen met onder andere kartonnen vouwdozen, mooie tape en vulmaterialen.

Uniek aan 123 Dozen op maat is de vernieuwde dozen calculator, via deze online calculator is het mogelijk om de dozen op maat te berekenen. Op deze manier is het nog makkelijker om de juiste dozen op maat te laten maken. Met een handomdraai rolt het actuele tarief naar voren. Mocht er meer interesse zijn in een gestandaardiseerde doos is er ook een vereenvoudigd assortiment beschikbaar, onder andere de stansdozen: Fefco 421 en Fefco 427.

Doordat ons team werkt met bedrijven uit alle sectoren en dagelijks te maken heeft met verschillende vraagstukken zijn wij gespecialiseerd op het gebied van kartonnen dozen op maat. Mocht u vragen hebben kunt u altijd vrijblijvend met ons contact opnemen. Wij helpen graag met de juiste kartonnen doos voor uw bedrijf.

Wij horen graag van u!

Veel groeten,
Het team van 123 Dozen op maat